Κυριακή, Ιουνίου 08, 2008

Φτιάχνοντας πόδια

Ναι, πόδια. Ο εγκέφαλος έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας σε αυτό το blog και πολλές φορές ξεχνάμε ότι η εξέλιξη έχει φτιάξει και άλλους θαυμαστούς μηχανισμούς. Ο Robert "όνομα-και-πράγμα" Full μας εκμυστηρεύεται τα μυστικά της κίνησης.


Διάρκεια: 19'24''

2 σχόλια:

uqbar2342 είπε...

αχεμ..
τι εννοείς "Ο εγκέφαλος έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας σε αυτό το blog και πολλές φορές ξεχνάμε ότι η εξέλιξη έχει φτιάξει και άλλους θαυμαστούς μηχανισμούς." ??

ship..το blog δεν το φτιάξαμε για τη θεωρία της εξέλιξης..νόμιζα πως το είχες καταλάβει..sorry..
:ΡΡ

εν τω μεταξύ, μου φαίνεται πως όποιος έχει κατανοήσει στ' αλήθεια πεντέμισι πραγματάκια από αυτή τη δέσμη επιστημονικών θεωριών υπό τον γενικότερο τίτλο EVOLUTION, δεν νομίζω πως ξεχνά ποτέ τα -εξελικτικά- γεγονότα που οδήγησαν στην εμφάνιση της βιολογικής κίνησης επί της γης (πόδια, φτερά, πτερύγια, μαστίγια, ακόμα και έρποντες χημειοτακτισμοί..)
μη γίνεσαι αγενής..κάτι σκαμπάζουμε κι εμείς..
:ΡΡΡΡΡΡΡ

τελευταίο και κλείνω : έχει φτιάξει? έχει ΦΤΙΑΞΕΙ? -- μέγας μάστορας αυτή η εξέλιξη..(το ρήμα εμπνέει ανεπίτρεπτο ανθρωπομορφισμό, για να μη μιλήσω για στόχο και κατεύθυνση, άσχετα αν εσύ δεν το πήγαινες εκεί, εκατοντάδες φιλόσοφοι εδώ και χιλιάδες χρόνια τονίζουν πως πρέπει να προσέχουμε τα μέγιστα ώστε οι έννοιες που χρησιμοποιούμε να έρχονται στο νου όσο το δυνατό πιο ξεκάθαρες, πράγμα που βοηθά να αποφεύγουμε τις πλάνες και να καταλήγουμε σε συνεπή συμπεράσματα, αλλά τίποτα, κάτι άλλοι έξυπνοι τυπαίοι, σαν εσένα -και τον φιλαράκο σου-, γεμίζουν τις προτάσεις μεταφορικά -δήθεν εύληπτα- σχήματα και έρχεται το μπάχαλο και άντε μετά με τα πισωγυρίσματα να εξερευνήσουμε το διάστημα - ή οτιδήποτε άλλο..)
:ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

ps. το γκρινιάρικο σπασικλάκι επιστρέφει!!!!!!αύριο που θα δω και το videο θα σχολιάσω περισσότερο!!!!

Shipwrecked Frontier Pioneer είπε...

Τόση ώρα που έκανες να γράψεις το παραλήρημα φιλοσοφικής ακριβολογίας, θα μπορούσες να απλά να δεις το βίντεο.
:PPPP

Ναι, έχει φτιάξει. Ως γνωστόν, η εξέλιξη είναι ο τυφλός ωρολογοποιός.
:DD